+358 40 082 1072 [email protected]

Ura meillä.

Geovisorin kulttuuri

Geovisor on tiivis noin kymmenen työntekijän yritys. Sesonkiluontoisesti henkilöstömäärämme usein tuplaantuu, mutta vuodenajasta riippumatta yhteisöllisyytemme pysyy. Uskomme että puhaltamalla yhteen hiileen, saavutamme tavoitteemme sekä yrityksenä että hyvänä työpaikkana.

Tavoitteenamme on pitää Geovisor matalahierarkisena sekä avoimena yhteisönä, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa. Teemme päätöksiä yhdessä, vaikka fyysistesti henkilöstömme onkin eri puolilla Suomea. Olemme joustava ja ketterä yritys ja se takaa asiakkaillemme laadukasta palvelua, koska pystymme toteuttamaan töitä myös nopealla aikataululla. Kuitenkin laadusta ja työturvallisuudesta emme tingi!

Tutustu alla tarkemmin yrityksemme arvoihin ja työskentelyyn Geovisorilla. Mikäli kiinnostuit ja haluaisit osaksi tiimiämme, hakemusta voit laittaa koska tahansa, sillä palkkaamme uusia osaajia ympäri vuoden. Oletko sinä se seuraava osa meidän tiimiä?

Asiakaslähtöisyys, luottamus ja laadukkuus

Työskentelemme Geovisorilla aina asiakaslähtöisyys edellä. Tärkein tavoitteemme on tuottaa aina laadukasta ja korkeatasoista tutkimusaineistoa ja -palveluja asiakkaidemme projektien päätöksenteon tueksi.

Haluamme myös asiakkaidemme saavan tutkimusprojekteistaan kaiken saatavilla olevan tiedon mahdollisimman vaivattomasti ja siksi asiantuntijamme ovat aina tukena asiakkaillemme. Asiakkaamme ei tarvitse olla geoalan asiantuntija hyödyntääkseen palvelujamme, meiltä löytyy osaajat omasta takaa!

Meidän projektimme on onnistunut vasta kun asiakkaamme on saanut toivomansa lopputuloksen tai –tuotteen.

Vastuullisuus

Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä ei ole meille vain sanahelinää. Ei ole tärkeämpää kuin turvallinen ja luotettava tiimi sekä työympäristö. Jokaisella on oikeus tulla töistä kotiin terveenä sekä hyvinvoivana.

Meidän työmaamme on luonto ja siksi toimintamme perustuu luonnon ja ympäristön kunnioittamiseen. Me liikumme luonnossa, suoritamme työtehtävämme ja poistumme jättämättä jälkiä. Meistä jokainen haluaa mukavan työpaikan ja luonto on meidän työpaikkamme. Siksi pidämme siitä huolta!

Joustavuus ja yhteishenki

Joustava työskentely on meidän arvoissamme korkealla. Koemme että nykypäivänä henkilöstöä ei tule sitoa yhteen sijaintiin. Tottakai työnkuvaamme kuuluu työskentelyä asiakkaidemme työmailla ja kohteilla, mutta tärkeintä meille on, että työt tulee tehtyä! Liikkuva työ takaa kaikille työntekijöillemme vaihtelevat työtehtävät sekä projektit, mikä puolestaan tukee työn monipuolisuutta sekä henkilökohtaista kehitystä.

Vaikka henkilöstömme on jakautunut eri puolille Suomea, ei se ole heikentänyt yhteishenkeämme, päinvastoin! Etkä työskentele yksin, sillä puhelin on kehitetty varta vasten meidän kaltaisen yrityksen työvälineeksi.

Meille on tärkeää, että työntekijämme tuntevat kuuluvansa osaksi turvallista tiimiä. Saat olla juuri sellainen kuin olet. Puhaltamalla yhteen hiileen hyvä tiimi on aina suurempi voima kuin yksilöt yksin!

Me tarjoamme…

Vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät

Vaihtuvat ja toisistaan eroavat projektit tarjoavat monipuolisen kattauksen erilaisia työtehtäviä. Myös työmaamme sijaitsevat eri puolilla Suomea ja Pohjoismaita, joten vaihtuvat maisemat ja luonto-olosuhteet takaavat elämyksiä myös työajalla

Etätyön ja joustavat työajat

Vaikka kenttätyöt kohteella ovat osa työtämme, ei sinun asuinkuntasi tule olemaan este meillä työskentelyyn!

Mahdollisuuden kehittää ja kehittyä

Koemme työntekijöidemme tehtäväksi tuoda esille kehitystoimenpiteitä. Miksi tehdä vanhalla tavalla jos omalla porukalla on mahdollisuus toteuttaa se paremmin? Ajatuksesi kuunnellaan aina! Lisäksi sinulla on aina mahdollisuus keskustella esim. työtehtävien kierrosta!

Sairaskuluvakuutuksen ja työterveyshuollon

Geovisor tarjoaa jokaiselle työntekijälleen sairaskuluvakuutuksen sekä laadukkaan työterveyshuollon

Tapahtumia

Koska työskentelemme ympäri Suomea, on meille tärkeä kokoontua aina välillä yhteen viettämään aikaa ja vaihtamaan kuulumisia sekä työelämästä että vapaa-ajastamme. Vapaalle vaihtaminen tukee tiimimme hyvinvointia!

Geovisorin arkea LinkedIn:ssä ja Instagramissa:

Heräsikö sinulle kysyttävää ja haluatko tulla osaksi meidän tiimiä?

Soita tai laita sähköpostia Noora Riihiluomalle. Hän vastaa yrityksemme rekrytoinneista ja henkilöstösuunnittelusta.

+358 40 076 2444

LinkedIn

Call Now Button