+358 40 082 1072 [email protected]

Virtausmittaus

Missä

Käytetään yleisesti määrittämään pohjaveden virtaamaa ja sen määrää kairareiässä. Menetelmällä havaitaan vettä johtavat raot ja rakenteet kairareiässä.

Edut

Menetelmällä havaitaan kairareiän vettä vuotavat ja johtavat rakenteet. Lisäksi menetelmällä voidaan havaita esimerkiksi 2 kairareiän väliset hydrauliset yhteydet. Voidaan käyttää myös läpäisevien kerrosten havaitsemisessa kaivoissa sekä suojaputkien vuotojen havaitsemisessa.

Tutkimukset

Tutkimuksissa tarvitaan siipipyöräinen Flowmeter. Sitä voidaan käyttää joko yksin tai samassa muiden sondien kanssa. Kun flowmeter lasketaan reikään, mitta se siipirattaan läpi kulkeneen veden määrää suhteessa aikaan.

Laitteet

Kysy tarkempaa tietoa laitteistosta suoraan henkilöstöltämme. Geovisorilla on erinomaiset yhteydet laitevuokraamoihin ja laaja yhteistyöverkosto. Henkilöstöllämme on monipuolinen kokemus erilaisista geofysiikan laitteistoista.

Data

Asiakas saa aina laadunvarmennetut raakadatat mittauksista. Lisäksi teemme datan prosessoinnin, analysoinnin ja raportoinnin sopimuksen mukaisesti.

Valitun tasoinen raportointi sekä asiakkaan perehdyttäminen tutkimustuloksiin tehdään sovitusti.

Call Now Button