+358 40 082 1072 [email protected]

Reikävesinäyte

Missä

Yleisesti käytetään vesinäytteiden noudossa matalissa ja keskipitkissä kairarei’issä. Näytteenottosyvyydet voidaan määrittää esimerkiksi virtaus- tai pakkerimittausaineiston ja tulosten perusteella.

Edut

Menetelmä on nopea, edullinen sekä paljon käytetty menetelmä vesinäytteenottoon, koska näytteitä voidaan ottaa useilta eri syvyyksiltä nopeilla nostoilla.

Tutkimukset

Noudin lasketaan kairareikään halutulle syvyydelle. Tämän jälkeen näytteenottosäiliön kansi avataan, annetaan täyttyä sekä suljetaan. Sondiin pystytään kiinnittämään joko 1 tai 2 litran vesisäiliö perusnäytteenottoon. Myös pienempiä näytteenottosäiliöitä, joissa on omat venttiilit sekä kannet, on saatavilla haastavimpiin näytteenottoihin.

Laitteet

Kysy tarkempaa tietoa laitteistosta suoraan henkilöstöltämme. Geovisorilla on erinomaiset yhteydet laitevuokraamoihin ja laaja yhteistyöverkosto. Henkilöstöllämme on monipuolinen kokemus erilaisista geofysiikan laitteistoista.

Data

Asiakas saa aina laadunvarmennetut raakadatat mittauksista. Lisäksi teemme datan prosessoinnin, analysoinnin ja raportoinnin sopimuksen mukaisesti.

Valitun tasoinen raportointi sekä asiakkaan perehdyttäminen tutkimustuloksiin tehdään sovitusti.

Call Now Button