+358 40 082 1072 [email protected]

Maatutka

Missä

GPR on parhaimmillaan analysoitaessa rakenteita tunneleissa tai rakennuksissa, tai pinnallisissa kohteissa, kuten maaperän yläkerroksissa. Voidaan käyttää myös yhdyskunnallisten kohteiden, kuten maanalaisten putkien tai sähkölinjojen, paikantamiseen. Korkean resoluution sekä halvan ja nopean toteutuksen ansiosta maatutkaa voidaan käyttää myös tukevana menetelmänä esimerkiksi taittumisseismiikassa. Maatutkausta voidaan tehdä myös kairareiässä.

Geovisorilla on myös erikois-osaamisenaan maatutkaperusteinen GPR EDZ –menetelmä, jota käytetään erityisesti kalliorakennuskohteissa määrittämään louhinnan aiheuttaman vauriovyöhykkeen syvyyttä sekä laajuutta.

Edut

Maatutka rekisteröi heijastuksia maassa kohdissa, joissa sähköinen impedanssi muuttuu, joten se voi kartoittaa hyvin erilaisia ​​kohteita maaperän rakenteesta esineisiin. Maatutkaus antaa hyvin korkearesoluutioisia tuloksia ja on suhteellisen edullinen toteuttaa.

Tutkimukset

Lähetin, vastaanotin ja akut ovat yleensä sisäänrakennettu yhteen laitteeseen, joka usein mahdollistaa sen, että koko järjestelmää voi liikuttaa yksi henkilö. Mittaukset suoritetaan liikkumalla ennakkoon suunnitelluilla mittauslinjoilla. Käytetyn antennin taajuus vaikuttaa lopullisten tulosten resoluutioon ja syvyysulottuvuuteen. Mittauskalusto ja antennitaajuus valitaan kohteen mukaan.

Laitteet

Käytämme GSSI SIR-3000 ja SIR-4000 laitteita 100-2600 MHz antennein. Nämä taipuvat monenlaisiin erilaisiin käyttötapoihin, kuten kuvista näkyy. Tarvittaessa voitte kuitenkin kysyä meiltä myös vaihtoehtoista kalustoa. Omaamme erinomaiset yhteydet laitevuokraamoihin sekä laajan yhteistyöverkoston.

Data

Asiakkaat saavat aina laadunvarmistetun raakadatan tutkimuksista. Lisäksi toteutamme datan prosessoinnin ja analysoinnin. Valitun tasoinen raportointi sekä asiakkaan perehdyttäminen tutkimustuloksiin toteutetaan sovitusti.

Call Now Button