+358 40 082 1072 [email protected]

Maatutka

Missä

GPR on parhaimmillaan analysoitaessa rakenteita tunneleissa tai rakennuksissa, tai pinnallisissa kohteissa, kuten maaperän yläkerroksissa. Voidaan käyttää myös yhdyskunnallisten kohteiden, kuten maanalaisten putkien tai sähkölinjojen, paikantamiseen. Korkean resoluution sekä halvan ja nopean toteutuksen ansiosta maatutkaa voidaan käyttää myös tukevana menetelmänä esimerkiksi taittumisseismiikassa. Maatutkausta voidaan tehdä myös kairareiässä.

Edut

Maatutka rekisteröi heijastuksia maassa kohdissa, joissa sähköinen impedanssi muuttuu, joten se voi kartoittaa hyvin erilaisia ​​kohteita maaperän rakenteesta esineisiin. Maatutkaus antaa hyvin korkearesoluutioisia tuloksia ja on suhteellisen edullinen toteuttaa.

Tutkimukset

Lähetin, vastaanotin ja akut ovat yleensä sisäänrakennettu yhteen laitteeseen, joka usein mahdollistaa sen, että koko järjestelmää voi liikuttaa yksi henkilö. Mittaukset suoritetaan liikkumalla ennakkoon suunnitelluilla mittauslinjoilla. Käytetyn antennin taajuus vaikuttaa lopullisten tulosten resoluutioon ja syvyysulottuvuuteen. Mittauskalusto ja antennitaajuus valitaan kohteen mukaan.

Laitteet

Katso kattava maatutkakalustomme laiteluettelosta. Jos et löydä haluttua geofysiikan tai muuta laitteistoa valikoimastamme, kysy meiltä vaihtoehtoista kalustoa. Meillä on erinomaiset yhteydet laitevuokraamoihin ja laaja yhteistyöverkosto. Henkilöstöllämme on monipuolinen kokemus erilaisista geofysiikan laitteistoista.

Data

Asiakkaat saavat aina laatuvarmistetun raakadatan tutkimuksista. Lisäksi pystymme tekemään datan prosessoinnin ja analysoinnin. Valitun tasoinen raportointi sekä asiakkaan perehdyttäminen tutkimustuloksiin tehdään sovitusti.

Call Now Button