+358 40 082 1072 [email protected]

Reikämittaukset

Missä

Kerätään tyypillisesti tietoja kallion fyysisten parametrien vaihteluista pitkin reiän pituutta. Yleisimmin mitatut parametrit ovat tiheys, magneettinen suskeptibiliteetti, johtavuus, radioaktiivisuus ja sonic.

Edut

Kairareikämittauksen tulokset antavat tietoa litologisista yksiköistä ja niiden rajoista (esim. malmi vs. ei-malmi), geologisista rakenteista sekä kiven ominaisuuksista.

Tutkimukset

Tällä hetkellä mittaukset voidaan tehdä 2400 metrin syvyyteen asti, mutta Geovisor on parhaillaan kehittämässä mittaustekniikkaa erittäin syvien kairareikien mittaukseen. Reikien läpimitta voi vaihdella, sillä anturit keskistetään aina reikäkokoon sopivilla keskistimillä. Osa menetelmistä edellyttävät vesitäytteisen reiän, mutta osa mittauksista voidaan tehdä kuivissa reissä.

Laitteet

Käytämme ALTin sekä Geovistan antureita. Sivusuuntamittauksiin käytämme Reflexin tuotteita, kuten esimerkiksi REFLEX EZ-GYROa.

Meillä on todella kattava valikoima erilaisia reikämittauksessa käytettäviä antureita, mutta tarvittaessa voitte kuitenkin kysyä meiltä vaihtoehtoista kalustoa. Meillä on erinomaiset yhteydet laitevuokraamoihin ja laaja yhteistyöverkosto. Henkilöstöllämme on monipuolinen kokemus erilaisista geofysiikan laitteistoista.

Data

Asiakas saa aina laadunvarmennetut raakadatat mittauksista. Lisäksi teemme datan prosessoinnin, analysoinnin ja raportoinnin sopimuksen mukaisesti.

Valitun tasoinen raportointi sekä asiakkaan perehdyttäminen tutkimustuloksiin tehdään sovitusti.

Call Now Button