+358 40 082 1072 [email protected]

Reikämittaukset

Missä

Kerätään tyypillisesti tietoja fyysisten parametrien vaihteluista pitkin reiän pituutta. Yleisimmin mitatut fyysiset parametrit ovat tiheys, magneettinen suskeptibiliteetti, johtavuus, radioaktiivisuus ja äänen nopeudet. Eri fyysiset parametrit soveltuvat eri tehtäviin ja erilaisiin ​​esiintymiin.

Edut

Kairareikämittauksen tulokset antavat tietoa litologisista yksiköistä ja niiden rajoista (esim. malmi vs. ei-malmi) sekä kiven mekaanisista ominaisuuksista.

Tutkimukset

Mittaukset voidaan tehdä 2400 metrin syvyyteen asti. Reikien läpimitta voi vaihdella 40 mm: stä hyvin suureen riippuen käytetystä anturista. Osa menetelmistä edellyttävät vedellä täyttämistä, osa mittauksista voidaan tehdä kuivissa reissä tai porareissä.

Laitteet

Katso erityisen kattava reikämittauskalustomme laiteluettelosta. Jos et löydä haluttua geofysiikan tai muuta laitteistoa valikoimastamme, kysy meiltä vaihtoehtoista kalustoa. Meillä on erinomaiset yhteydet laitevuokraamoihin ja laaja yhteistyöverkosto. Henkilöstöllämme on monipuolinen kokemus erilaisista geofysiikan laitteistoista.

Data

Asiakas saa aina laatuvarmistetut raakadatat mittauksista. Lisäksi voimme tehdä datan prosessoinnin, analysoinnin ja raportoinnin.

Valitun tasoinen raportointi sekä asiakkaan perehdyttäminen tutkimustuloksiin tehdään sovitusti.

Call Now Button