+358 40 082 1072 [email protected]

Reikäkuvaukset

Missä

Optinen reikäkuvaaminen perustuu optisen kameratekniikan käyttöön kairareiässä. Tyypillisesti menetelmää käytetään geologisten rakenteiden, kuten kivityypin, mineralogian, rakojen, rakosuuntien, rakojen täytön jne. paikantamiseen kairareiässä. Akustinen reikäkuvaaminen perustuu akustisen kameratekniikan käyttöön kairausreiässä. Tyypillisesti menetelmää käytetään geologisten rakenteiden, kuten rakojen, rakosuuntien jne. paikantamiseen kairareiässä.

Edut

Reikäkuvaukset tuovat lisätietoja, joita käytetään kairausnäytteiden rinnalla. Erityisesti, jos kairanäyte menetetään, reikäkuvaus tarjoaa lisätietoa. Jos reikä tehdään iskuporauksella kairaamisen sijasta, reikäkuvaus voi tarjota tärkeää lisätietoa. Kuvaukset mahdollistavat tarkat mittaukset esimerkiksi rakosuunnista ja rakojen avaumasta.

Tutkimukset

Optinen kuvaus vaatii, että kairareiän täyttövesi on optisesti läpinäkyvää, kun taas akustista kuvausta varten ei tarvita läpinäkyvyyttä ja mittaus onnistuu sameavetisessä reiässäkin. Akustinen kuvaus edellyttää siis vesitäytteisen reiän. Kuvaus voidaan tehdä 2400 metrin syvyyteen asti. Reikien halkaisija voi olla 46 mm (optinen) lähtien 200 mm asti.

Laitteet

Katso reikäkuvauskalustomme laiteluettelosta. Jos et löydä haluttua geofysiikan tai muuta laitteistoa valikoimastamme, kysy meiltä vaihtoehtoista kalustoa. Meillä on erinomaiset yhteydet laitevuokraamoihin ja laaja yhteistyöverkosto. Henkilöstöllämme on monipuolinen kokemus erilaisista geofysiikan laitteistoista.

Data

Asiakas saa aina laatuvarmistetun raakadatan mittauksista. Lisäksi voimme tehdä datan prosessoinnin, analysoinnin ja raportoinnin (esim. rakojen syvyyksien ja suuntien poiminta).

Valitun tasoinen raportointi sekä asiakkaan perehdyttäminen tutkimustuloksiin tehdään sovitusti.

Call Now Button