+358 40 082 1072 [email protected]

Reikä TEM

Missä

Käytetään tyypillisesti massiivisten metallimalmiesiintymien paikantamiseen ja ilmaisemiseen kairareiän läheisyydessä. Menetelmä perustuu sähköä johtavan metallimalmin ja resistiivisemmän isäntäkiven väliseen kontrastiin.

Edut

Reikä TEM-menetelmä on tehokas syvien johtavien esiintymien paikantamiseksi. TEM-menetelmällä voidaan tehokkaasti ohjata seuraavia malminetsintätoimia, erityisesti syväkairausta. Maanpinta TEM-menetelmään verrattuna voidaan paikallistaa pienempiä kerrostumia, koska reiässä vastaanotin on lähempänä kohdetta. Mitat ja kaade voidaan määritellä tarkemmin.

Tutkimukset

Tarvitaan erilliset lähetin ja vastaanotin. Kun lähetinsilmukka on asetettu maanpinnalle, vastaanottavaa 3-komponenttista magnetometriä siirretään reiässä. Voidaan käyttää syvyystavoitteen mukaan eri kokoisia lähetinsilmukoita.

Laitteet

Käytämme markkinoiden johtavaa EMIT DigiAtlantis laitteistoa. Ensisijaisena lähetinkalustona toimivat ZaVeTin lähettimet, joilla saadaan tarpeeksi virtaa jopa yli 1 km x 1 km looppeihin.

Tarvittaessa voitte kuitenkin kysyä meiltä vaihtoehtoista kalustoa. Meillä on erinomaiset yhteydet laitevuokraamoihin ja laaja yhteistyöverkosto. Henkilöstöllämme on monipuolinen kokemus erilaisista geofysiikan laitteistoista.

Data

Asiakkaat saavat aina laatuvarmistetun raakadatan tutkimuksista. Lisäksi pystymme tekemään datan prosessoinnin ja analysoinnin. Valitun tasoinen raportointi sekä asiakkaan perehdyttäminen tutkimustuloksiin tehdään sovitusti.

Reikä TEM-menetelmän lopputuote voi olla esiintymän 3D-malli.

Call Now Button